xoves, 5 de marzo de 2015

EXQUISITO POSTRE DENDE ITALIA


      Que tal, ratiños?
      Temos nova receita dos Reporteiros Larpeiros!
      Esta vez ALEX viaxou dende a súa cociña ata ITALIA acompañado dos seus amigos Adrián e David, e preséntannos este postre delicioso: TIRAMISÚ.
      Velaquí a deixamos para vós.

TIRAMISÚ

para 6 persoas   preparación: fácil   tempo de elaboración: 45 minutos

PRECISAS
1 batedor
1 recipiente
1 fonte de forno

INGREDIENTES
500 ml de tona líquida
4 xemas de ovo
500 g de queixo mascarpone
20 biscoitos de soletilla
150 g de azucre
1 cunca de café
cacao puro en po

PREPARACIÓN
1. Comeza por montar a tona coa axuda do batedor.

2. Nun recipiente, mestura o queixo, as xemas de ovo e máis o azucre.

3. Engádelle a nata montada a esta mestura.

4. Agora, na fonte, coloca os biscoitos mollados en café até cubrir todo o fondo.

5. Logo bota un capa da crema de queixo.

6. Repite a operación cos biscoitos e a crema.

7. Esparexe por riba o cacao puro en po.


 facer un tiramisú é moi doado

aos nosos convidados encantoulles

 exquisito!!!

Animádevos a probalo.

Ningún comentario:

Publicar un comentario