Que tal, ratiños?
Temos nova receita dos Reporteiros Larpeiros!
Esta vez ALEX viaxou dende a súa cociña ata ITALIA acompañado dos seus amigos Adrián e David, e preséntannos este postre delicioso: TIRAMISÚ.
Velaquí a deixamos para vós.
TIRAMISÚ
para 6 persoas x
preparación: fácil x
tempo de elaboración: 45 minutos
PRECISAS
1 batedor
1 recipiente
1 fonte de forno
INGREDIENTES
500 ml de tona líquida
4 xemas de ovo
500 g de queixo mascarpone
20 biscoitos de soletilla
150 g de azucre
1 cunca de café
cacao puro en po
PREPARACIÓN
1. Comeza por montar a tona
coa axuda do batedor.
2. Nun recipiente, mestura o
queixo, as xemas de ovo e máis o azucre.
3. Engádelle a nata montada
a esta mestura.
4. Agora, na fonte, coloca
os biscoitos mollados en café até cubrir todo o fondo.
5. Logo bota un capa da
crema de queixo.
6. Repite a operación cos
biscoitos e a crema.
7. Esparexe por riba o cacao
puro en po.
facer un tiramisú é moi doado
aos nosos convidados encantoulles
exquisito!!!
Animádevos a probalo.
Ningún comentario:
Publicar un comentario