Os nosos Reporteiros Larpeiros non deixan de traballar!
Desta volta foi AINHOA MAQUIEIRA quen viaxou dende a súa cociña ata PORTUGAL para traernos este prato de peixe.
Unha maneira diferente de preparar o BACALLAU, e sobre todo, moi, moooi saboroso.
BACALHAU Á BRÁS
para 4 persoas x preparación: fácil x tempo de elaboración: 90 minutos
PRECISAS
2 tixolas
1 coitelo
1 táboa
INGREDIENTES
INGREDIENTES
400 g de bacallau desalgado
100 g de cebola
100 g de patacas
4 ovos
12 olivas negras
25 g de aceite de oliva
PREPARACIÓN
PREPARACIÓN
1. Pela as
patacas e córtaas primeiro en rodelas finas .
2. A
continuación, fríteas até que estean douradas e resérvaas para
máis tarde.
3. Agora corta a
cebola en tiras e refógaa nunha tixola con aceite.
4. Vai engadindo
o bacallau esminuzado na tixola e ao final bota tamén as patacas e
remove todo.
5. Casca os ovos
por riba e remove coma se fixeras un revolto.
6. Por último,
decora coas olivas negras. Á hora de
servir, podes darlle formas divertidas con diferentes moldes.
poñémonos mans á obra...
...e deseguida o teremos preparado
aquí tedes o resultado...
...unha presentación estupenda para este prato especial
Que aproveite!
Ningún comentario:
Publicar un comentario