jueves, 30 de abril de 2015

TORTA SELVA NEGRA DENDE SUÍZA


      Nin máis nin menos que ata SUÍZA chegaron os nosos reporteiros ANTÓN e UXÍA
      Agora están aquí para convidarnos a probar a saborosa TORTA "SELVA NEGRA". Toda unha delicia de chocolate e nata! Mmm...

TORTA SELVA NEGRA
fácil  x  para 4 persoas  tempo de elaboración: 10 minutos

PRECISAS
1 batedor
1 recipiente
1 manga pasteleira
1 espátula

INGREDIENTES
1 biscoito de chocolate
150 g de labras de chocolate
750 g de tona líquida
150 g de azucre

  1. Primeiro, debes montar a tona con azucre até conseguir unha textrura firme.
  2. A continuación, corta o biscoito formando dous discos.
  3. Sobre unha das partes do biscoito, bota a nata montada e cobre coa outra metade do biscoito.
  4. Por último, esparexe por riba as labras de chocolate.

Para facer o biscoito máis brandiño, podes mollalo cun pouco de xarope.


Traballo en equipo... xenial!



















 Con esta bonita decoración a torta é aínda máis apetitosa















Quen a probe quererá repetir así que... dúas mellor que unha!

No hay comentarios:

Publicar un comentario